Version franēaise
Home     About     Download     Resources     Contact us    
Browse thread
[Caml-list] building OCaml under MinGW
[ Home ] [ Index: by date | by threads ]
[ Search: ]

[ Message by date: previous | next ] [ Message in thread: previous | next ] [ Thread: previous | next ]
Date: -- (:)
From: Hallvard Ystad <hallvard.ystad@h...>
Subject: Re: [Caml-list] building OCaml under MinGW
Dixit Christophe Raffalli (15.00 11.10.2002):
>I installed cygwin and the mingw package of cygwin and had no problem (I did not compile labltk) ... and was under XP.

Interesting. I uninstalled my mingw installation and installed cygwin (containing mingw) instead.  This time, my installation went much further before messing up. But in the end, I still got errors, and the installation failed. Here's where it fails:
C:/cygwin/bin/gcc -mno-cygwin -O -Wall -Wno-unused -D_DLL -I../../../byterun -I../../win32unix -Ic:/tcl/include -c cltkImg.c
cltkImg.c: In function `camltk_setimgdata_native':
cltkImg.c:102: too few arguments to function `Tk_PhotoPutBlock'
make[2]: *** [cltkImg.d.o] Error 1
make[2]: Leaving directory `/cygdrive/C/ocaml/otherlibs/labltk/support'
make[1]: *** [all] Error 2
make[1]: Leaving directory `/cygdrive/C/ocaml/otherlibs/labltk'
make: *** [otherlibraries] Error 2

This is on win2k.

~H

Prętera censeo Carthaginem esse delendam

-------------------
To unsubscribe, mail caml-list-request@inria.fr Archives: http://caml.inria.fr
Bug reports: http://caml.inria.fr/bin/caml-bugs FAQ: http://caml.inria.fr/FAQ/
Beginner's list: http://groups.yahoo.com/group/ocaml_beginners