Version française
Home     About     Download     Resources     Contact us    
Browse thread
[Caml-list] mod_caml 1.0.0 and O'Caml 3.07+2 - problem with caml_mutex_new
[ Home ] [ Index: by date | by threads ]
[ Search: ]

[ Message by date: previous | next ] [ Message in thread: previous | next ] [ Thread: previous | next ]
Date: -- (:)
From: Mikael Brockman <phubuh@p...>
Subject: Re: [Caml-list] Re: mod_caml 1.0.0 and O'Caml 3.07+2 - problem with caml_mutex_new
Richard Jones <rich@annexia.org> writes:

> On Sat, Nov 08, 2003 at 12:47:18PM +0100, Mikael Brockman wrote:
> > I'm using Apache 1.3.29, mod_caml 1.0.0, and O'Caml 3.07+2, and
> > getting this error on startup of Apache:
> > 
> >   Syntax error on line 59 of /etc/apache/conf/apache.conf: Cannot load
> >     /etc/apache/modules/mod_caml.so into server:
> >     /etc/apache/modules/mod_caml.so: undefined symbol: caml_mutex_new
> > 
> > Line 59 is the call to LoadModule for mod_caml.so.
> 
> Do you know what library contains this symbol? I'm using OCaml 3.07
> from Debian/unstable, and my libcamlrun.a doesn't contain this
> symbol. Are you using any non-standard OCaml libraries?
> 
> Rich.
> 
  $ find /usr/lib/ocaml/ -name "*.cm[ioa]" | xargs grep "caml_mutex_new"
  Binary file /usr/lib/ocaml/threads/threads.cma matches
  Binary file /usr/lib/ocaml/site-packages/camltemplate/camltemplate.cma matches

So I suppose threads.cma exports it, and CamlTemplate tries to import
it, but fails.

--
Mikael Brockman
<phubuh@phubuh.org>

-------------------
To unsubscribe, mail caml-list-request@inria.fr Archives: http://caml.inria.fr
Bug reports: http://caml.inria.fr/bin/caml-bugs FAQ: http://caml.inria.fr/FAQ/
Beginner's list: http://groups.yahoo.com/group/ocaml_beginners