Version française
Home     About     Download     Resources     Contact us    
Browse thread
Configuration of ocaml 3.10.0 fails to link graphics library
[ Home ] [ Index: by date | by threads ]
[ Search: ]

[ Message by date: previous | next ] [ Message in thread: previous | next ] [ Thread: previous | next ]
Date: -- (:)
From: Byron Hale <byron.hale@e...>
Subject: Re: [Caml-list] Configuration of ocaml 3.10.0 fails to link graphics library
Oliver,

Your suggestion worked.

I got a full configuration and subsequent install.

Thanks again.

Byron

Byron Hale wrote:
> Thank you, Oliver.
>
> I do not expect "./configure" to compile Ocaml.
> However, it gave me a message that
> there was no link information for the graphics library.
>
> I will use your suggestion and see what happens! :)
>
> Byron
>
> Olivier Andrieu wrote:
>   
>> On Nov 7, 2007 6:22 PM, Byron Hale <byron.hale@einfo.com> wrote:
>>   
>>     
>>> I am trying to get ocaml 3.10 to configure on an AMD64 system with Suse
>>> Linux 10.3.
>>>
>>> The only problem is that the graph library, which is present in the
>>> source, has no link
>>> provisions.  Suggestions?
>>>     
>>>       
>> What do you mean, that the configure script doesn't build the graphics library ?
>> You may have to use the -x11include and -x11lib options of configure:
>> IIRC I had to use -x11lib /usr/lib64 on my system.
>>
>>   
>>     
>
> _______________________________________________
> Caml-list mailing list. Subscription management:
> http://yquem.inria.fr/cgi-bin/mailman/listinfo/caml-list
> Archives: http://caml.inria.fr
> Beginner's list: http://groups.yahoo.com/group/ocaml_beginners
> Bug reports: http://caml.inria.fr/bin/caml-bugs
>
>