Version française
Home     About     Download     Resources     Contact us    
Browse thread
Re: Re : [Caml-list] Problem using camlp4o on windows.
[ Home ] [ Index: by date | by threads ]
[ Search: ]

[ Message by date: previous | next ] [ Message in thread: previous | next ] [ Thread: previous | next ]
Date: -- (:)
From: Ed Keith <e_d_k@y...>
Subject: Re: Re : [Caml-list] Problem using camlp4o on windows.
That solved the problem.

Thank you very much.

    -EdK

Ed Keith
e_d_k@yahoo.com

Blog: edkeith.blogspot.com

--- On Tue, 1/27/09, Matthieu Wipliez <mwipliez@yahoo.fr> wrote:

From: Matthieu Wipliez <mwipliez@yahoo.fr>
Subject: Re : [Caml-list] Problem using camlp4o on windows.
To: caml-list@inria.fr
Date: Tuesday, January 27, 2009, 11:37 AM

>   C:\Documents and Settings\Ed Keith\My Documents\playpen\ocaml>ocaml

>         Objective Caml version 3.11.0
> 
>   # #load "camlp4o.cma";;
>   Characters -1--1:
>     #load "camlp4o.cma";;
> 
>   Error: Reference to undefined global `Dynlink'
>   # exit 0;;
> 
> I have searched the web and I am beginning to suspect that I can not use camlp4 
> on a windows system, is this the case?

I don't think so :-)
Since version 3.11 if you want to use Camlp4 you also need to explicitly load Dynlink, in order to avoid multiple linking problem (or something like that).
This is listed in the Changes:

  Camlp4:
  * programs linked with camlp4lib.cma now also need dynlink.cma.

Using #load "dynlink.cma";; before loading camlp4 will do the trick (I just checked).

Cheers,
Matthieu





_______________________________________________
Caml-list mailing list. Subscription management:
http://yquem.inria.fr/cgi-bin/mailman/listinfo/caml-list
Archives: http://caml.inria.fr
Beginner's list: http://groups.yahoo.com/group/ocaml_beginners
Bug reports: http://caml.inria.fr/bin/caml-bugs